Ed Looge! reizen naar Burkina Faso

Burkina Faso, Benin, Ghana en Mali

De routes

Foto's Burkina Faso

Foto´s Mali

Foto's Benin

Praktische informatie

Nieuws

Nieuwsbrief

Over mij

Boek een reis

Favoriete links
Ed Looge!
reizen naar Burkina Faso
Nieuws
Informatiebijeenkomsten over de reizen
 
Zoals elk jaar doen we ook in januari 2016 weer mee aan de beurs voor Bijzondere reizen in Amsterdam (Beurs van Berlage, weekend van 9 en 10 januari)

 FasoFair

Op 1 oktober 2011 is de officiële start van FasoFair, de (web)winkel met bronzen beelden en  prachtige handgemaakte producten uit Burkina Faso; eerlijke producten voor een faire prijs.
www.fasofair.nl
De  galerie geopend: Weststraat 40, 4328 AB Burgh- Haamstede, waar u alle producten kan bekijken en kopen en natuurlijk alle informatie over de reizen kan krijgen. Openingstijden: elke vrijdag en zaterdag van 11 tot 17 uur en tijdens lokale festiviteiten. In de winterperiode is de galerie alleen op zaterdag van 11 tot 16 uur open.Feestelijke opening, 7 april 2012

Home party Ambachtelijke producten

Veel spullen zijn gemaakt in vrouwenprojecten, die Ed Looge!, reizen naar Burkina Faso al enige tijd ondersteunt, zoals de tassen,sleutelhangers en etuis van gerecycled plastic van Gafreh, verschillende aardenwerk kommetjes en potten van pottenbaksters, rieten manden van vrouwen uit Gaoua, bronzen beelden, leren doosjes en armbanden van Toearegs, sieraden, versierde kalebassen, poppetjes, handgeweven kleden, bogolans, leren slippers, gebeeldhouwde houten krukjes etc.
Tijdens deze bijeenkomsten is er ook meer informatie over de reizen te krijgen


Foto-expositie


Tijdens de openingsuren zijn ook de foto's van de reizen te bekijken. Op dit moment hangen de portretfoto's van de reizen in Burkina Faso en Mali.
De foto´s zijn ook te koop. Van de opbrengst gaat een deel naar een van de projecten die Ed Looge! ondersteunt in Burkina Faso, de kinderopvang Maternelle of Tienermoeder opvang Fille MèreEd Looge! reizen naar Burkina Faso
Burkina Faso, Benin, Ghana en Mali
De routes
Foto's Burkina Faso
Foto´s Mali
Foto's Benin
Praktische informatie
Nieuws
Nieuwsbrief
Over mij
Boek een reis
Favoriete links